LA Priest website

LA Priest

LA Priest

19 jun 2021

19 jun 2021

Paradiso

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

(English info below)
Nederlands:
Het concert van LA Priest op 19 juni 2021 is afgelast vanwege het annuleren van de gehele Europese tournee, veroorzaakt door de onzekere situatie rondom het coronavirus. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd. Lees verder voor het statement van de artiest.
English:
The June 19th, 2021 concert of LA Priest is cancelled due to the artist's cancellation of the European tour, caused by the uncertainty around the Covid-19 situation. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

Artist statement
Unfortunately due to the ongoing situation LA Priest has to cancel his June 2021 tour dates.
He says “Sorry humans. Another day, another tour cancelled. I’ll write another record. See ya"
LA Priest will return to touring as soon as it’s safe to do so.

========

LA Priest is Sam Eastgate, ook bekend van zijn samenwerking met Connan Mockasin voor het project Soft Hair en als ex-zanger van dance-punkband Late of the Pier. Als soloartiest maakt hij psychedelische pop met elektronische invloeden en unieke ritmische patronen, te danken aan het gebruik van zijn zelfgebouwde instrumenten. Zijn tweede album ‘GENE’ is dan ook vernoemd naar de nieuwe analoge drummachine waar hij langer dan twee jaar aan heeft gewerkt. Waar hij zich voorheen meer heeft laten inspireren door artiesten als Ariel Pink en Aphex Twin, is op deze plaat naar eigen zeggen meer van Arthur Russel, Prince en zelfs Radiohead te horen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Bovenzaal

  • LA Priest
Hqdefault 201006 131807

LA Priest

Rubber Sky

Hqdefault 201006 131807 1

LA Priest

Oino

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma