Programma
La Femme website

La Femme + Dan Lyons & The Tenants + Dan Lyons and The Tenants

La Femme + Dan Lyons & The Tenants + Dan Lyons and The Tenants

maandag 19 september 2022

maandag 19 september 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste programma van 19 februari 2022. Tickets gekocht voor die datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Let op: dit concert is verplaatst van Tolhuistuin naar Paradiso Grote Zaal. 

La Femme brengt Franstalige psych-pop naar een nieuw hoogtepunt. De vanuit Parijs opererende band werd ruim tien jaar geleden in Biarritz opgericht door zangeres en toetsenist Marlon Magnée en gitarist Sacha Got. Het duo wordt bijgestaan door wisselende bandleden, maar samen vormen ze nog steeds het tweekoppige meesterbrein achter de vaak energieke nummers. Door hun carrière heen combineren ze invloeden uit vele invalshoeken, van sixties surfmuziek, yé-yé-pop en psych-rock tot aan krautrock en coldwave. Dat alles smelt haast als vanzelf samen in het herkenbare en aanstekelijke La Femme-geluid. In 2021 verscheen het derde album, getiteld ‘Paradigmes’.

Support: Dan Lyons & The Tenants

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • La Femme
  • Dan Lyons & The Tenants
Hqdefault 220209 171808

La Femme

Cool Colorado

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma