Programma
Paradiso

La Boutique Fantastique presenteert: Sin and Soul Tour

La Boutique Fantastique presenteert: Sin and Soul Tour

donderdag 14 november 2013

donderdag 14 november 2013

Paradiso presenteert La Boutique Fantastique - Sin and Soul Tour in De Duif. Adres: Prinsengracht 756, Amsterdam.

Zondaren van de rock‘n’roll spelen in kerken. De galm is onverbiddelijk. Een paar seconden lang zingen de droomklanken van la Boutique Fantastique rond tussen de robuuste muren van de kerk.” NRC Handelsblad, 7/11/’13 “Dat was bijzonder waar ik gister was, het was zo fantastisch. Het is een heel groot klassiek orkest, maar dat meets dan folk en hiphop en dance en popmuziek. […] En dan Is de hele kerk donker, met alleen maar lampjes. Alsof je in een film zit.” Timur, Open Radio, 3FM, 9/11/’13

Dit najaar presenteert la Boutique Fantastique de Sin and Soul Tour, een avondvullend programma in acht kerken door heel Nederland. Voor dit project werken zij samen met de collectieven Knalland, Jam de la Crème en vele andere artiesten. Geïnspireerd door deze unieke locaties én elkaar komen er tijdens de shows van pop tot hiphop, van jazz tot klassiek en van het bekende tot het onbekende voorbij. Een exclusief avontuur met speciaal voor dit project geschreven nummers, bewerkingen van elkaars muziek, live improvisaties, special guests en een koor en strijkkwartet.

Voor de show in de Duif maken la Boutique Fantastique, Knalland en vele anderen hun opwachting. Meer dan dertig muzikanten werken mee, waaronder Tommy Ebben, Sofie Letitre en leden van The Kyteman Orchestra, Shaking Godspeed en Oh, Brave Wide Eyes. Special guests worden de komende tijd bekend gemaakt via de website van de Sin and Soul tour.

Paradiso Programme

Programma