Programma
DEZE GEBRUIKEN IMG 0506 2 favoriet

K's Choice - 25th Anniversary Tour

K's Choice - 25th Anniversary Tour

woensdag 20 december 2017

woensdag 20 december 2017

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van K's Choice in Paradiso is uitverkocht. Er zijn wel nog kaarten voor de concerten in 013 op 10 december, het Paard op 16 december, TivoliVredenburg op 17 december en Stadsschouwburg De Oostpoort op 18 december.

K’s Choice, de Belgische band rond Sarah en Gert Bettens, bestaat dit jaar 25 jaar en is meer dan ooit alive and kicking. Dat viert de band met een uitgebreide tour én het verzamelalbum ‘25’. Naast alle bekende hits bevat dit album ook een gloednieuwe versie van wereldhit ‘Not An Addict’, opgenomen met Skin van Skunk Anansie.

De Belgische familieband debuteerde in 1993 met ‘The Great Subconscious Club’. De doorbraak naar het grote publiek volgde twee jaar later met het verschijnen van ‘Paradise In Me’ met daarop de zeer succesvolle hit ‘Not An Addict’. In totaal heeft de band zeven studioalbums uitgebracht, naast een aantal live- en verzamelalbums. Daarnaast werkten broer en zus ook aan een eigen solocarrière, en brachten ze onder de naam ‘Bettens’ de soundtrack ‘Waving At The Sun’ uit.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • K's Choice
Maxresdefault 45
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Maxresdefault 46

Not An Addict

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma