Programma
Kraantje Pappie Persfoto

Kraantje Pappie + Romeijn

Kraantje Pappie + Romeijn

zondag 17 maart 2024

zondag 17 maart 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Met zijn driedelige albumreeks ‘Crane’ schiep de rapper/artiest een groots en eigen elektronisch geluid. Dit resulteerde in een verzameling gouden- en platina hits als 'Waar is Kraan?', 'Feesttent', 'Pompen' en 'De Manier’. Ook behaalde het album ‘Crane III’ de platina status. Het vierde en eveneens platina album ‘DADDY’ was inclusief hits als ‘Lil Craney’, ‘Liefde In De Lucht’ en ‘Ik Heb Je Nodig’ al goed voor meer dan 120 miljoen streams.

Ook als het om liveoptredens gaat, weet Kraan indruk te maken. Sinds 2007 staat de teller inmiddels op meer dan duizend shows. Waaronder Lowlands, Pinkpop, Concert at Sea, Zwarte Cross, Rock Werchter en Pukkelpop. Hij heeft ook al eerder de AFAS uitverkocht en zal dit dunnetjes overdoen in Paradiso.

Na 2023 te hebben ingevuld met hits als ‘Ruggengraat’, ‘Zin In De Zomer’ en de ‘Euro Visie’ EP met Bizzey, staat 2024 volledig in het teken van Kraan’s nieuwe aanstaande soloalbum.

Support: Romeijn

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Kraantje Pappie
  • Romeijn
Kraantje Pappie

Kraantje Pappie

Lil Craney

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Kraantje Pappie op Spotify

https://open.spotify.com/artist/5yDkaiPTFbHGWCMXAEBt5Q?si=cNqwVuO0R_-whsp-SEhwOA

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma