Kovic2

Kovic

Kovic

Thursday 11 April 2019

Thursday 11 April 2019

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

De opkomende Engelse singer-songwriter en producer Kovic (Mark Kovic) kreeg er vorig jaar ineens miljoenen fans bij. Zijn single 'Drown' belandde vanuit het niets op de soundtrack van de immens populaire videogame FIFA18. Het debuutalbum 'Running Underwater' is vorige maand verschenen en valt op door een contrasterende combinatie van soulvolle ballads en zomerse popsongs. Hiervoor werkte hij onder andere samen met zijn broer Ben, eveneens een groot muzikaal talent. Na succesvolle shows in Engeland is het nu tijd om ook de rest van Europa kennis te laten maken met Kovic.

---

De show van Kovic is verplaatst van maandag 3 december naar donderdag 11 april 2019. Ook de aanvangsttijd en locatie zijn gewijzigd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor 11 april of kunnen worden geretourneerd bij Ticketmaster tot 10 april 2019. Zie voor meer informatie: http://paradi.so/Ticketinfo. 


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Kovic
Hqdefault 181128 163734

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma