Programma
Ksa

Komm Schon Alter - Die Nacht

Komm Schon Alter - Die Nacht

zaterdag 14 augustus 2021

zaterdag 14 augustus 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:00, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 23:00

Met het huidige systeem waarbij je testbewijs van Testen voor Toegang 24 uur geldig is in plaats van 40 uur, is het helaas niet mogelijk om na Komm Schon Alter - Das Festival nog door te gaan naar Komm Schon Alter - Die Nacht daarna. Om deze reden is er besloten door de organisatie om de afterparty te cancellen. Alle kaartkopers ontvangen een mail met verdere informatie.

  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Op zaterdag 14 augustus vindt in de Tuinen van West komm schon Alter - Das Festival 2021 plaats. Om 23:00 uur gaat in Paradiso de officiële afterparty van start: komm schon Alter - Die Nacht. 

komm schon Alter
Liefhebbers van warme, positieve melodische house en techno halen hun hart op bij komm schon Alter, hét kwaliteitslabel voor bijzondere, positieve clubnachten en boutique festivals ''nur für 24-Jährigen und älter''. Het devies is: ''Melodious beats, positivity and an adult audience are present on the dance floor''.

Line-up:
Einmusik + more to be announced.

Line-up

Grote Zaal

  • Einmusik
komm schon Alter | Online Clubnight

komm schon Alter

komm schon Alter | Online Clubnight (live vanuit Paradiso)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma