Programma
Finnegan handprints ko 2 mb

Kojaque + Monjola

Kojaque + Monjola

zaterdag 2 december 2023

zaterdag 2 december 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Kojaque heeft uitverkochte tournees gehad in heel Ierland, het Verenigd Koninkrijk, het vasteland van Europa en Noord-Amerika. Ook was hij een gewaardeerde openingsact voor Lana Del Rey en vergezelgde hij Loyle Carner op tour door Australië en Nieuw-Zeeland. Elke release is kritisch geprezen en heeft een toegewijde fanbase opgebouwd, waarbij mensen zich niet alleen verbinden met zijn commentaar op de hedendaagse samenleving, maar ook met zijn oprechtheid.

Na de baanbrekende projecten 'Deli Daydreams' en 'Town's Dead' keert Kojaque terug met een album dat zich bezighoudt met het verleden en een nieuwe toekomst tegemoet gaan: 'Phantom of the Afters'. Kojaque's eerste twee platen hebben het Ierse hiphoplandschap voorgoed veranderd. 'Phantom of the Afters' traceert de vage contouren van jeugdtrauma, depressie, rouw en liefde. Dit is een album dat troost en zekerheid vindt in de acceptatie van het zelf, door los te laten wat niet langer dient. 

Kojaque heeft uitverkochte tournees gehad in heel Ierland, het Verenigd Koninkrijk, het vasteland van Europa en Noord-Amerika. Ook was hij een gewaardeerde openingsact voor Lana Del Rey en vergezelde hij Loyle Carner op tour door Australië en Nieuw-Zeeland. Elke release is kritisch geprezen en heeft een toegewijde fanbase opgebouwd, waarbij mensen zich niet alleen verbinden met zijn commentaar op de hedendaagse samenleving, maar ook met zijn oprechtheid. Het album komt uit op 27 oktober.

Support: Monjola

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Kojaque
  • Monjola
KOJAQUE

KOJAQUE

Eviction Notice

Kojaque op Spotify

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma