Programma
Koffie band crop

Koffie - Tuin Sessie inclusief diner

Koffie - Tuin Sessie inclusief diner

zaterdag 18 juli 2020

zaterdag 18 juli 2020

In Tolhuistuin - Tuin

Zaal open: 18:00, Hoofdprogramma: 18:45

€50 voor toegang concert + diner (excl. drankjes)

Op zaterdag 18 juli geeft Koffie een intiem openluchtconcert inclusief diner in de prachtige tuin van Paradiso Noord - Tolhuistuin. Het navigatieadres is Tolhuisweg 3 in Amsterdam. 

Concert inclusief diner
Dit concert vindt plaats tijdens een diner in de tuin, verzorgd door de chefs van Restaurant THT. De kosten voor toegang tot het concert en het diner zijn €50 (incl. servicekosten). Drankjes dien je ter plekke af te rekenen. Heb je een voedselallergie of een speciale dieetwens? Laat dit alsjeblieft tijdig weten via [email protected].

Bij slecht weer vindt dit concert binnen plaats.

Koffie
Koffie's muziek laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen. Het is geen pure afrobeat, pop, funk of jazz want het is al deze stijlen samen en dat maakt Koffie tot een verrassende act. Enerzijds is er met Valentijn (gitaar), Daniel (bas) en Abe (drums) de afrofunksectie met wortels in de Amsterdamse popscene die op Fela Kuti en James Brown geïnspireerde grooves brengen met de energie van de oude Red Hot Chili Peppers. Anderzijds heeft Koffie de virtuose instrumentalisten met als ritmisch blok percussionisten Steven Brezet en Vernon Chatlein en jazzmasters saxofonisten Itai Weissman, Floris van de Vlugt en toetsenist Niels Broos. Juist deze opvallende blend is de kracht van Koffie.

Let op: dit concert wordt georganiseerd door de Tolhuistuin. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Tuin

  • Koffie
Koffie - live

Koffie

Live

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma