Programma
SFB X JONATHAN HOOST0926 mb

KM - avondshow

KM - avondshow

Sunday 17 September 2023

Sunday 17 September 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 21:00

Vanwege de enorme belangstelling vindt er een extra show plaats in de middag.

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Kaene Marica, beter bekend als KM, is een rapper uit Den Haag die bekendheid heeft verworven als een kwart van de rapformatie SFB. Het viertal uit Den Haag brak vrijwel direct door met het nummer 'Flexen' en debuut album 'Reset the Levels'. Daarna volgden vele grote successen: van het behalen van een gouden status voor het album '77 nachten' tot een platina status voor het album 'Reset the Levels III'. Ze behaalden hun eerste nummer 1-hit met het nummer 'Culo', een samenwerking met Frenna en Bizzey.

KM heeft inmiddels met succes zijn solocarrière gelanceerd. Zo heeft hij meerdere hits en samenwerkingen met bekende Nederlandse artiesten zoals Jonna Fraser en Chivv. In 2019 werkte KM ook samen met internationale artiesten zoals Kater Karma met de track 'Wagwan' en Rich Kalash met de track 'Babylon'. KM staat bekend om zijn unieke stijl en zijn vermogen om emoties en ervaringen om te zetten in pakkende en meeslepende tracks.

Met zijn energieke liveoptredens en een trouwe, maar groeiende fanbase en meer dan 700.000 maandelijkse Spotify-luisteraars, is KM een van de meest veelbelovende namen in de Nederlandse rapscene. Hij heeft zich bewezen als een creatieve en veelzijdige artiest die voortdurend werkt aan het verbeteren van zijn vaardigheden en het uitbreiden van zijn invloed in de muziekindustrie.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • KM
KM & Jonna Fraser

KM & Jonna Fraser

Echt of Fake

KM op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma