Programma
Klassifest 2020 website background

Klassifest

Klassifest

Saturday 4 April 2020

Saturday 4 April 2020

In Paradiso - Grote Zaal, Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Student / CJP 20,50 incl. servicekosten en daglidmaatschap

Nederlands:
Klassifest op 4 april is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op zaterdag 3 april 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
Klassifest on April 4 is postponed to Saturday April 3rd, 2021. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the festival. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone.

=============

Voor het vierde jaar op rij is hét klassieke muziekfestival in Paradiso terug van nooit weg geweest. Met ook dit jaar de mooiste klassieke muziek in alle zalen, geen stoelen en geen regels. Deze editie van Klassifest wordt extra bijzonder, want we vieren dit jaar de verjaardag van Ludwig van Beethoven. (spoiler: hij wordt 250)

Verwacht dus alles wat je op een feestje van Ludwig zelf zou horen en iedereen die je daar zou tegenkomen. Van de betoverende en wereldberoemde klanken van z’n negende symfonie (mét koor!) tot aan onbekendere werken in een eigentijds jasje. Elk onderdeel duurt maximaal 30 minuten en je loopt zo van zaal naar zaal.

Klassifest is het festival voor elke liefhebber van klassieke muziek. Voor wie al jaren naar het Concertgebouw gaat of voor het eerst gaat luisteren. De mogelijkheid om zoveel ensembles van topniveau op één plek met een biertje in je hand te bekijken, maakt Klassifest tot het klassieke event dat je niet mag missen.  

Lang zal Ludwig leven. Tot 4 April! 


Line up

Holland Baroque en Wu Wei 
Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet
Dudok Kwartet
Akim Moiseenkov
Nederlands Blazers Ensemble
Studenten Conservatorium van Amsterdam
Merel Vercammen trio
Vasile Nedea & friends
Maya Fridman

Perforator

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Bovenzaal

   Route naar Paradiso

   Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

   Paradiso Programme

   Programma