Programma
Klassifest G0 A2397 1600x2400

Klassifest

Klassifest

zaterdag 7 april 2018

zaterdag 7 april 2018

In Paradiso - Grote Zaal, Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Zaal sluit: 23:00, Hoofdprogramma: 20:30

Early bird: €19,86 | Normaal: €24,40 | Studenten/CJP: €19,86 incl. servicekosten.

19.30-23.30 uur Grote Zaal
19.45-03.00 uur Kleine Zaal 

Op Klassifest geniet je van de mooiste klassieke muziek, gespeeld door de beste ensembles van de wereld. Een avond met bite-size klassieke stukken voor zowel de instap-luisteraar als de doorgewinterde klassieke muziekliefhebber, in alle zalen van Paradiso.

Met optredens van onder andere: Nederlands Philharmonisch OrkestAmsterdam SinfoniettaNederlands Blazers Ensemble, Alma QuartetBernadeta AstariDiamanda La Berge Dramm, TRIO.Bruinsma.Baas.Verhage., Wouter DewitNachtgeluiden (Andre Heuvelman, Visser de Wim, Henry Kelder),  studenten van Conservatorium van Amsterdam en dj Fant de Kanter.

Met muziek van Johan Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart, Maurice Ravel, Henry Purcell, Ervín Schulhoff en nog veel meer.

Er zijn geen stoelen en geen regels, de bar van Paradiso blijft de hele avond open en als je even wat anders wilt horen, loop je gewoon naar een andere zaal. Je hoeft geen kennis te hebben van klassieke muziek, maar als je meer wilt weten over de muziek, de uitvoering en de musici kun de hele avond je terecht bij onze Klassifest Muziekgidsen. 


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Bovenzaal

   Nieuwsbrief Klassiek in Paradiso

   Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle klassieke concerten in Paradiso.

   Klassifest in Paradiso 2018
   Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

   Route naar Paradiso

   Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

   Paradiso Programme

   Programma