Programma
Klassiek in de loods

Klassiek in de Loods - Kerst in Paradiso

Klassiek in de Loods - Kerst in Paradiso

maandag 24 december 2018

maandag 24 december 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 21:00, Hoofdprogramma: 22:00

Early bird: €20
Regulier: €25
Groepsticket voor 4 personen: €85
Prijzen exclusief servicekosten
  • Programma met zitplaatsen

Na vier jaar kunnen we inmiddels spreken van een kleine traditie: op 24 december, kerstavond, brengt 24classics weer een prachtig concert in samenwerking met het Camerata RCO - members of the Royal Concertgebouw Orchestra

Klassiek in de Loods is dit jaar op kerstavond eindelijk in de kerk: in Paradiso. In een oude kerk dus, met het warme gevoel van een modern verwarmde kerststal. Bereid je voor op een avond vol grootse emotie, want het indrukwekkende Gran Partita van Mozart staat op het programma. Het is zijn grote serenade voor blazers, die deze avond wordt uitgevoerd in de bewerking van Christian Schwencke voor strijkers, klarinet en piano. Camerata RCO nodigt hiervoor pianist Thomas Beijer uit.

Voor aanvang van het concert drink je alvast een fijn warm glas glühwein of een ijskoud glas bier. Na afloop blijven we bij elkaar zolang het gezellig is.

Volgens traditie mag je gratis je oma meenemen en ook Maria’s (roepnaam Maria) en zwangere vrouwen mogen gratis naar binnen, dus schroom niet om je familie en verre achterburen mee te slepen naar deze avond.

Komt allen tezamen!


P.S. Reserveer via een mailtje naar [email protected] wel even een plekje voor je oma, de zwangere vrouw of Maria, en let op: Maria's moeten wel zo heten bij voornaam!

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma