Programma
Klangstof by Bibian Bingen 1

Klangstof + Faces on TV + Dakota

Klangstof + Faces on TV + Dakota

zaterdag 30 december 2017

zaterdag 30 december 2017

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:30, Voorprogramma: 16:45, Hoofdprogramma: 20:30

Klangstof is het project van de Nederlander Koen van de Wardt, die opgroeide in Noorwegen. Sterk beïnvloedt door Radiohead maakt de jonge muzikant mooie liedjes vol synths, gitaar en drums, met daarbij zijn unieke stemgeluid. Op het podium wordt Koen bijgestaan door een voltallige band, bestaande uit Johannes Thomassen en Jun Villanueva uit Noorwegen en de Nederlander Wannes Salomé. 

De naam Klangstof zoemt al enige tijd tot ver buiten de landsgrenzen rond. Dit jaar tourt de band internationaal als support van The Flaming Lips, Jagwar Ma en Miike Snow, en is het uitgenodigd om te spelen op onder andere Coachella, Sziget en Bonnaroo. Maar het nu al succesvolle jaar afsluiten? Dat doet Klangstof in Paradiso.

Voorprogramma's: Faces on TV + Dakota

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Klangstof
  • Dakota
  • Faces on TV
Maxresdefault 48

We Are Your Receiver

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Maxresdefault 47
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma