Programma
Kitchenettee

Kitchenette + Sen Dubaj

Kitchenette + Sen Dubaj

vrijdag 18 mei 2018

vrijdag 18 mei 2018

In Cinetol

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Kitchenette is het indiepop band/project van gitarist/zanger Chris O. Kikic (Evant Garden). Na een aantal jaar muziek voor en met andere mensen te hebben geschreven en andere artiesten te hebben begeleid is het weer gaan jeuken om zelf muziek uit te gaan brengen. Vanavond presenteert Kitchette zijn debuut EP. 

Support: Sen Dubaj
De liedjes van Luiza Paulina Dubaj, singer-songwriter van Poolse komaf met sterke neigingen tot kluizenaarschap, worden samen met producer Len van de Laak uitgewerkt tot sfeervolle popliedjes in de stijl van Massive Attack, Goldfrapp & Tame Impala. 

Indiestad x Cinetol
Van donderdag 17 mei tot en met donderdag 24 mei houdt Indiestad huis in het gezellig pand van Cinetol. De hele week kun je er genieten van nieuwe artiesten uit binnen- en buitenland en kun je voorafgaand een hapje eten en achteraf lekker blijven hangen in de Tolbar

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Cinetol

  • Kitchenette
  • Sen Dubaj

Gratis met de Indiestadpas 2018

Dit concert is gratis te bezoeken met de Indiestadpas 2018. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2018 is nog te koop via Ticketmaster. Voor dit concert geldt een limiet van 40 aanmeldingen.

Op vrijdag 18 mei presenteert Kitchenette zijn debuut EP in Cinetol in Amsterdam. Dit concert is gratis te bezoeken met de Indiestadpas 2018.

Upon The Shoulders

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Cinetol

Cinetol is gevestigd op Tolstraat 182 in de Amsterdamse Pijp. Bij Cinetol kun je ook terecht voor een hapje eten. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is de Lutmastraat. 

Paradiso Programme

Programma