Programma
Kishi Bashi41827 Landscape 1 Rob Williamson

Kishi Bashi

woensdag 20 november

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Inclusief daglidmaatschap

Kaoru Ishibashi, beter bekend als Kishi Bashi, is een in Seattle geboren singer-songwriter en producer die bekend staat om zijn eclectische en innovatieve muziekstijl. Zijn nieuwe album 'Kantos', dat op 23 augustus 2024 zal worden uitgebracht via Joyful Noise Recordings, belooft een boeiende verkenning te worden van menselijke complexiteit en creativiteit.

'Colourful State', de hoofdsingle van zijn nieuwe album, is geïnspireerd door een groot aantal invloeden, zoals braziliaanse jazz en jaren 70 funk. Het album, zelf geproduceerd en gemixt door Tucan, bevat samenwerkingen met een diverse reeks muzikanten, waaronder Zorina Andall, Augie Bello en Linqua Franqa.

Line-up

Club

  • Kishi Bashi

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma