Programma
King krule cms

King Krule + Okay Kaya

King Krule + Okay Kaya

dinsdag 17 oktober 2023

dinsdag 17 oktober 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is uitverkocht. Voor dit concert hebben we een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets. Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Let op: dit is een extra show. Er vindt tevens een concert van King Krule plaats op 16 oktober.

Archy Marshall, beter bekend als King Krule, is een getalenteerde muzikale kameleon die zijn eigen stempel weet te drukken op alles wat hij aanraakt. Zijn muzikale reis begon onder de naam 'Zoo Kid', maar al snel veranderde hij zijn naam naar King Krule om zijn eigen artistieke evolutie te weerspiegelen. Sinds zijn debuutalbum '6 Feet Beneath the Moon' uit 2013 weet King Krule indruk te maken met zijn unieke en eigenzinnige stijl, dat niet in één hokje te plaatsen is. Dit heeft de muzikant uit Zuid-Londen voortgezet met zijn opvolgende albums 'The Ooz' en 'Man Alive!', waarmee hij wederom zijn muzikaliteit en creativiteit bewijst.

Inmiddels is King Krule een gevestigde naam, en heeft hij zijn muziek eigen gemaakt met zijn rauwe stemgeluid en hypnotiserende gitaarspel, waarin invloeden van onder andere jazz, punk, en trip-hop te horen zijn. In juni brengt de Brit zijn aanstaande album ‘Space Heavy’ uit, die de focus zal zijn van zijn nieuwe tour.

Support: Okay Kaya

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • King Krule
  • Okay Kaya

Seaforth

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma