King krule cms

King Krule + Kaya

maandag 16 oktober

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Uitverkocht

Ticket € 33,00

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

  • Beperkt aantal tickets per persoon

Archy Marshall, beter bekend als King Krule, is een getalenteerde muzikale kameleon die zijn eigen stempel weet te drukken op alles wat hij aanraakt. Zijn muzikale reis begon onder de naam 'Zoo Kid', maar al snel veranderde hij zijn naam naar King Krule om zijn eigen artistieke evolutie te weerspiegelen. Sinds zijn debuutalbum '6 Feet Beneath the Moon' uit 2013 weet King Krule indruk te maken met zijn unieke en eigenzinnige stijl, dat niet in één hokje te plaatsen is. Dit heeft de muzikant uit Zuid-Londen voortgezet met zijn opvolgende albums 'The Ooz' en 'Man Alive!', waarmee hij wederom zijn muzikaliteit en creativiteit bewijst.

Inmiddels is King Krule een gevestigde naam, en heeft hij zijn muziek eigen gemaakt met zijn rauwe stemgeluid en hypnotiserende gitaarspel, waarin invloeden van onder andere jazz, punk, en trip-hop te horen zijn. In juni brengt de Brit zijn aanstaande album ‘Space Heavy’ uit, die de focus zal zijn van zijn nieuwe tour.

Support: Okay Kaya

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • King Krule
  • Okay Kaya

Seaforth

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma