Programma
Kimbra Paradiso

Kimbra + LLUCID

Kimbra + LLUCID

dinsdag 24 januari 2023

dinsdag 24 januari 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 17:45, Hoofdprogramma: 20:30

Er zijn ook VIP-tickets te koop. Bekijk voor de inhoud van deze pakketten de informatie onderaan deze pagina.

Ondanks dat Kimbra in thuisland Nieuw-Zeeland en Australië al aardig bekend was, werd de experimentele popsinger-songwriter in 2011 bij het wereldwijde publiek bekend als de vrouwelijke artiest in Gotye's 'Somebody That I Used to Know'. Sindsdien bewees Kimbra keer op keer meer dan dat te zijn; Haar debuutalbum 'Vows' wordt goed ontvangen, ze wint twee keer de Best Female Artist bij de ARIA Music Awards, wint twee Grammy's, komt met een volgende plaat 'The Golden Echo' waarop ze samenwerkt met o.a. Thundercat en John Legend en tourt voor haar derde LP 'Primal Heart' met Beck, Odesza en David Byrne. In 2023 komt daar een nieuw album 'A Reckoning' en een gelijknamige tour bij. Het album is geschreven vanuit de optiek van moeder natuur over onderwerpen als feminisme, het klimaat, ras en het patriarchaat.

Support: LLUCID

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Kimbra
  • LLUCID
Op dinsdag 24 januari staat Kimbra in Tolhuistuin Amsterdam voor een concert. Klik hier voor meer info & (VIP)tickets

Kimbra

Save Me

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Op dinsdag 24 januari staat Kimbra in Tolhuistuin Amsterdam voor een concert. Klik hier voor meer info & (VIP)tickets

Kimbra x Dawn

Version of Me

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Voor het concert van Kimbra in Tolhuistuin zijn VIP tickets te koop. Deze kosten €105 per stuk. De inhoud van de 'Meet & Greet Experience Package' bestaat uit:

- One (1) event ticket
- Meet & Greet and photo opportunity with Kimbra
- One (1) Exclusives Kimbra tote bag
- One (1) Commemorative VIP laminate

Limited availability

Let op: Paradiso is niet betrokken bij de inhoud en uitvoering van de Meet & Greet Experience Package. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt volledig bij de artiest en het team van de artiest.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma