Programma
Khalid KT 09 SM

Khalid (verplaatst naar AFAS Live)

Khalid (verplaatst naar AFAS Live)

woensdag 7 februari 2018

woensdag 7 februari 2018

Zaal open: 18:30, Hoofdprogramma: 20:00

Let op: Wegens overweldigende belangstelling is dit concert verplaatst naar AFAS Live. De datum blijft hetzelfde, kaarten gekocht voor Paradiso blijven geldig. Je kunt je kaart(en) (en/of lidmaatschap(pen)) gekocht voor Paradiso ook retourneren. Hierover ontvang je een e-mail.
Alle informatie over het concert op de nieuwe locatie op de website van Mojo: www.mojo.nl/khalid.

De 19-jarige Khalid is dé r&b-belofte van het moment. Hij groeide op met een moeder die in het leger werkte en verwerkt de ervaringen die hij tijdens de reizen die hij daardoor maakte in zijn nummers. Debuutalbum 'American Teen' verscheen eerder dit jaar en vat zijn levensverhaal samen.

Dat Khalid's persoonlijke touch zijn vruchten afwerpt blijkt al direct bij het uitkomen van eerste single 'Location', die wereldwijd meteen opgepikt wordt door de radiostations en vandaag de dag meer dan 300 miljoen Spotify-streams heeft opgeleverd. Wat volgde waren singles als 'Young Dumb & Broke' en featurings als '1-800-273-8255' (met Logic), 'Rollin' (met Calvin Harris) en 'Silence' (met Marshmello), die stuk voor stuk het talent van de jonge Texaan aankondigen. En dan zijn de ijzersterke liveshows nog niet eens aan bod gekomen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Externe locatie

  • Khalid
Maxresdefault 11 171009 084601

Location

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Maxresdefault 12 171009 084717

Young Dumb & Broke

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Paradiso Programme

Programma