Programma
Kevin morby

Kevin Morby

Kevin Morby

maandag 16 juli 2018

maandag 16 juli 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 21:00

De subtiele invloed van Lou Reed, Bob Dylan en Neil Young schemert door in de muziek van Kevin Morby. De zanger en briljante liedjessmid is een graag geziene gast in Nederland. De Dijk heeft in vijftig jaar Paradiso vaak in Paradiso gestaan, maar Morby kan er ook wat van. Naast zijn eigen optredens stond hij ook in Paradiso met bijvoorbeeld The Babies en Woods. Samen met zijn band, inclusief de fenomenale Meg Duffy op gitaar, zet hij steevast sterke optredens neer. Zijn vierde album 'City Music' verscheen vorig jaar en sindsdien zijn er al weer een aantal singles uitgebracht. Waaronder 'Farewell Transmission' met Waxahatchee. Kippenvel gegarandeerd. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Kevin Morby
Op maandag 16 juli geeft Kevin Morby een concert in Paradiso Noord in Amsterdam. Tickets voor de Amerikaanse indie-country zanger haal je hier.

City Music

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Op maandag 16 juni geeft Kevin Morby een concert in Paradiso Noord in Amsterdam. Tickets voor de Amerikaanse indie-country zanger haal je hier.

KEXP sessie

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma