Programma
Kensington

Kensington + Yasmine

Kensington + Yasmine

donderdag 15 februari 2018

donderdag 15 februari 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Maximaal 2 kaarten per persoon | legitimatie verplicht
  • Beperkt aantal tickets per persoon

Talloze awards, platina singles en albums, harten van nieuwe Fansingtons in binnen- en buitenland: noem het op en Kensington won het de afgelopen paar jaar. Na een succesvolle periode waarin de Utrechtse band onder meer tien keer de Ziggo Dome uitverkocht is het tijd om terug te gaan naar daar waar het succes nog niet heel lang geleden begon: in de clubs. Eind 2016 verscheen het vierde album ‘Control’, welke direct binnenkwam op de eerste plek in alle hitlijsten. Met hitsingles ‘Do I Ever’, ‘Sorry’ en ‘Bridges’ bleef de band scoren. In Paradiso spelen Eloi, Casper, Jan en Niles natuurlijk ook andere toppers als ‘Streets’, ‘Riddles’, en ‘War’.

Voorprogramma: Yasmine

Kaarten zijn alleen te koop via internet (maximaal 2 per persoon). Let op: de hoofdkoper moet zich kunnen legitimeren aan de zaal!

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Kensington
  • Yasmine
Maxresdefault 53
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma