Programma
IMG 1080

Kelvyn Colt

Kelvyn Colt

dinsdag 2 april 2019

dinsdag 2 april 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

De 24-jarige Kelvyn Colt is een getalenteerde rapper en entrepreneur. Zijn muziek is naar eigen zeggen de soundtrack voor iedereen die zichzelf als 'outsider' beschouwt. Hij werd geboren in Duitsland, maar werd tweetalig opgevoed door een Nigeriaanse vader en een Duitse moeder in Wiesbaden, een uitvalsbasis van het Amerikaanse leger. Het is toevalligerwijs de plek waar Schoolboy Q en J. Cole ook hun jeugd doorbrachten. 

Kelvyn Colt verhuisde later op eigen houtje naar Londen. Zonder geld, vrienden of baan, maar wel met een heleboel hoopvolle dromen van een bestaan als artiest. 

Hij raakte uit het niets in contact met COLORS, dat in 2016 nog een opkomend muziekplatform was. Zijn studio-sessie bij het Berlijnse kanaal was tegelijkertijd het echte startschot van zijn muziekcarrière. Noisey noemt hem sindsdien de 'Berlijnse hoop voor hiphop' en volgens Hypebeast is hij ‘een van de meest veelbelovende opkomende artiesten van dit moment'. 

Zijn debuut EP 'LH914' maakte hij in verschillende landen - in de lucht, op landingsbanen, op banken en in talloze Airbnb's. De hoop en werklust spatte er vanaf en zijn nieuwe EP zal in de lente van dit jaar verschijnen. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Kelvyn Colt
Hqdefault 190115 115730
Hqdefault 190115 115730 1

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma