Kelela 1 3

Kelela

maandag 14 augustus

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 23,00

Voor leden

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Tickets worden twee dagen voorafgaand aan het programma per e-mail toegestuurd.

Zangeres, songwriter en producer Kelela beweegt zich vakkundig tussen r&b en elektronisch. Hiermee heeft ze zich weten te vestigen als smaakmaker van muziek, kunst en mode.

In 2017 versnelde Kelela's debuutalbum ‘Take Me Apart’ haar onvermijdelijke opkomst naar de mainstream. In de jaren daarvoor bevestigden de projecten ‘Cut 4 Me’ en ‘Hallucinogen’ - naast andere remixprojecten en features - haar talent als een leidende kracht in de alternatieve, underground r&b-wereld. Met een doordachte mix van elegantie, futurisme, goddelijkheid en sensualiteit, heeft Kelela's unieke perspectief een pad geëffend dat stijl demonstreert als zowel een component van kunst, als kunst op zich.

‘Raven’, Kelela's langverwachte vervolg op haar debuutalbum is in februari verschenen met de singles ‘Washed Away’ en ‘On The Run’. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Kelela
Kelela - On The Run

Kelela

On The Run

Kelela Topnummers

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma