Programma
Kelela 1 3

Kelela + Empress Of

Kelela + Empress Of

maandag 14 augustus 2023

maandag 14 augustus 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Tickets worden twee dagen voorafgaand aan het programma per e-mail toegestuurd.

Zangeres, songwriter en producer Kelela beweegt zich vakkundig tussen r&b en elektronisch. Hiermee heeft ze zich weten te vestigen als smaakmaker van muziek, kunst en mode.

In 2017 versnelde Kelela's debuutalbum ‘Take Me Apart’ haar onvermijdelijke opkomst naar de mainstream. In de jaren daarvoor bevestigden de projecten ‘Cut 4 Me’ en ‘Hallucinogen’ - naast andere remixprojecten en features - haar talent als een leidende kracht in de alternatieve, underground r&b-wereld. Met een doordachte mix van elegantie, futurisme, goddelijkheid en sensualiteit, heeft Kelela's unieke perspectief een pad geëffend dat stijl demonstreert als zowel een component van kunst, als kunst op zich.

‘Raven’, Kelela's langverwachte vervolg op haar debuutalbum is in februari verschenen met de singles ‘Washed Away’ en ‘On The Run’. 

Support: Empress Of

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Kelela
  • Empress Of
Kelela - On The Run

Kelela

On The Run

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Kelela Topnummers

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma