Programma
Keihard3fb

Keihard

Keihard

Saturday 29 December 2018

Saturday 29 December 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:45, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 23:45

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Keihard is waarschijnlijk de beste club in de wereld – je kan zelf bepalen hoe hard de bas-heavy muziek staat, zelf kiezen voor welke muziek gedraaid wordt en onderdeel uitmaken van de lichtshow. Kies uit de puurste techno, hardste house, cheesiest 90’s rave & meezing house classics in de mix.

Allemaal in de switch van een knop op je koptelefoon.

Tijdens Keihard bepaal jij hoe bass-heavy de muziek is, naar welk kanaal je luistert en maak je tegelijkertijd zelf deel uit van de lichtshow! Rauwe techno techno? De vetste house? Originele 90’s rave classics? Meezing house parels? Aan jou de keus. 

De dj-teams van Paradiso residents FC Renate, Minitech Recordings en Van God Los nemen het tegen elkaar op in een ware techno titanenstrijd!

Allemaal in de switch van een knop op je koptelefoon.

 De dj-teams van FC Renate, Minitech Recordings en Van God Los nemen het tegen elkaar op in een ware techno titanenstrijd!

Line-up Minitech:
- Fire between us (Minitech Recordings) 
- Mark Mywords (Minitech Recordings)
- Sa.lomaonun.es (Minitech Recordings)

Line-up FC Renate:
- Mohammad Khallouf
- Ffranzz
- Nina de Koning

Line-up Van God Los: 
- Lin
- Doppelgang
- Jayzo


Dit programma is vrij toegankelijk als je in het bezit bent van een 50x50 Club Paradiso pas. Ga naar http://paradi.so/50x50 voor meer informatie of om de pas direct te bestellen. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma