Programma
Keenan Mundane 1 2023 Fenna Jensma

Keenan Mundane

vrijdag 8 november

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:45, Hoofdprogramma: 22:15

Ticket € 9,50

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Ruige hiphopbeats doordrenkt met lo-fi instrumentals en onthullende teksten. Keenan Mundane vertelt je zijn verhaal met niets meer dan een microfoon en een sampler. De Nederlandse artiest produceert al zijn nummers zelf, van beats tot teksten, en haal inspiratie uit artiesten als JPEGMAFIA, Earl Sweatshirt en MF DOOM. Keenan Mundane is alleen allesbehalve een herkauwer, want per release komt de artiest weer met de meest verrassende samples, beats en lyrics. Met al een album en een EP op zak kunnen we binnenkort meer nieuwe muziek van Keenan Mundane verwachten.  

Line-up

Bovenzaal

  • Keenan Mundane

Paradiso Vinyl Club

Keenan Mundane brengt de 7" vinyl single 'JOLLY ROGER' uit op Paradiso Vinyl Club. Tijdens deze show zal Keenan Mundane deze release presenteren. De single is verkrijgbaar voor leden van Paradiso Vinyl Club. 

Ben jij lid van Paradiso Vinyl Club en wil je hierbij zijn? Stuur een mail naar [email protected] met als onderwerp ‘Releaseshow Keenan Mundane’ en of je in je eentje komt of met een +1. Let op! De gastenlijst is beperkt. 

Nog geen lidmaatschap? Word nu voor 7,50 euro per maand lid en ontvang al onze releases en extra’s thuis en maak kans op concertkaarten voor de releaseshows. Klik hieronder voor meer informatie over de Paradiso Vinyl Club.

Keenan Mundane

Keenan Mundane

Off The Handle

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Keenan Mundane op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma