Programma
KC the Funkaholic All nighter

KC the Funkaholic All Nighter

KC the Funkaholic All Nighter

Saturday 26 August 2023

Saturday 26 August 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:00, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 23:00

Online: €17,00 (incl. service) / Deur €20,00

Dit programma is onderdeel van internationaal hiphopdansfestival Summer Dance Forever. Het festival vindt op verschillende locaties plaats, waaronder Paradiso, en biedt een keur aan dansvoorstellingen, explosieve battles (hiphop, popping, locking, house and waacking), soulvolle clubnachten en workshops van internationale topdansers. Dit jaar wordt het festival gehouden van 22-28 augustus. Voor het complete programma en tickets zie https://www.summerdanceforever...

Als je erbij was in 2009, dan weet je het nog wel: dit is hoe het allemaal ooit begon! ‘This ain’t the future, this is Forever’ startte in 2009 als een feestje ter ere van DJ KC the Funkaholics 25th DJ jubileum. En dit feestje werd uiteindelijk de fundering waarop het internationale Summer Dance Forever hiphopdansfestival werd gebouwd. Dus vannacht neemt KC je mee terug naar zijn roots met een all nighter, om te clubben zoals wij dat graag zien! Van het oude naar het nieuwe, van House tot Ghana highlife, van Broken Beats tot aan Boogie Bangers. Forever!

Line-up

Grote Zaal

  • KC the Funkaholic
  • Mc Faizel PlayFair

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma