Programma
Kawala website

Kawala

Kawala

woensdag 22 april 2020

woensdag 22 april 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Kawala op woensdag 22 april is afgelast vanwege het annuleren van de gehele tournee. Ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin meer informatie. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.
English:
The Wednesday, April 22nd concert of Kawala is cancelled due to the artist's cancellation of their tour. Ticket buyers will receive an e-mail with more information shortly. General info on cancelled events is available on www.paradi.so/Ticketinfo.

=============

Kawala is de veelbelovende, jonge band rondom oprichters Jim Higson en Daniel McCarthy. Het duo uit Noord-Londen begon een samenwerking vanuit hun gedeelde liefde voor acts als Half Moon Run, The Staves, Fleet Foxes, Blaenavon en Bon Iver. Met die invloeden als vertrekpunt en de aanwas van drie nieuwe bandleden ontstond er een frisse mix van indiepop, folk en op afrobeat gestoelde ritmes. Dit geluid werd in 2018 vastgelegd op debuut-EP ‘D.I.L.Y.D’ en werd wegens succes een jaar later opgevolgd door ‘Counting The Miles’. Ondertussen is Kawala verzekerd van een fanschare die met de dag groter wordt, te danken aan hun uitstekende werk in de studio, maar zeker ook aan hun onweerstaanbaar levendige liveshows.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Kawala
Hqdefault 200127 093946

Do It Like You Do

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 200127 093946 1

Moonlight

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma