Programma
Katy Kirby3 by Jackie Lee Young 1

Katy Kirby

Katy Kirby

zaterdag 2 april 2022

zaterdag 2 april 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Katy Kirby groeide op in een evangelisch gezin in een dorpje in Texas, waar haar vader haar over muziek leerde. Vanaf jonge leeftijd zong ze in het koor en schreef ze al eigen nummers, maar omdat ze tot haar vijftiende thuisonderwijs kreeg, kwam ze pas op latere leeftijd in aanraking met populaire muziek. Vanaf daar ging het hard; met favorieten als The White Stripes, The Strokes en Sufjan Stevens, wist Katy zich te ontwikkelen in haar muziek. Sindsdien gebruikt ze deze passie om haar verwarring en twijfels over het geloof te verwerken.


Haar favoriete waren The White Stripes, the Strokes en Sufjan Stevens. Uiteindelijk gebruikte ze haar liefde voor muziek en schrijven om haar verwarring en twijfels over het geloof te verwerken. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Katy Kirby
Op zaterdag 2 april 2022 geeft Katy Kirby een optreden in Paradiso. Klik hier voor meer informatie en tickets.

Katy Kirby - Cool Dry Place

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma