Karsu website 210701 153920

Karsu

Karsu

zaterdag 2 april 2022

zaterdag 2 april 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste concert van 26 september 2020 en 23 december 2021. Tickets gekocht voor deze twee data zijn ook geldig voor dit concert.

De veelzijdige Amsterdamse zangeres Karsu mixt pop met jazz, klassiek en Turkse muziek tot een aanstekelijke muzikale show die keer op keer haar fans verrast. Ze betovert haar luisteraars niet alleen met haar pianospel, maar het is vooral ook haar stemgeluid waarmee ze een onuitwisbare indruk achterlaat. 

Haar tweede album ‘Colors’ werd in 2016 bekroond met een Edison en ook haar laatste plaat “Karsu” kreeg juichende recensies. Tijdens het maken van die nieuwe plaat ontwikkelde Karsu een ander geluid, geïnspireerd door het rondreizen in China, Bali en Los Angeles. Op ‘Karsu’ staan zowel Engelse als Turkse nummers, waarin hele intieme en melancholische momenten ook heel intens kunnen worden als de zangeres eenmaal los gaat met haar band.  

De Volkskrant schreef in een **** recensie: “Of ze nu achter de piano een liedje inzet, of een zuivere oerkreet lanceert, alles wat Karsu doet is geladen met intensiteit.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Karsu
Karsu - Siyah

Karsu

Siyah

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma