Programma
Karsu LR

Karsu

Karsu

vrijdag 22 december 2023

vrijdag 22 december 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Karsu Dönmez (1990), beter bekend onder haar artiestennaam Karsu, is een Nederlands-Turkse zangeres, pianiste en songwriter. Ze werd geboren in Amsterdam, waar ze ook opgroeide in een gezin van Turkse afkomst. Op jonge leeftijd begon Karsu piano te spelen en zong ze liedjes in het Turks en Nederlands. Ze werd ontdekt door de Nederlandse jazzmuzikant Eric Vloeimans en trad op in zijn band. Karsu bracht haar debuutalbum "Live aan 't IJ" uit in 2010, en sindsdien heeft ze drie andere albums uitgebracht, waaronder "Confession" en "Colors".

Haar muziek combineert invloeden uit jazz, pop, blues en Turkse muziek. Karsu's teksten gaan vaak over persoonlijke ervaringen en emoties, en haar krachtige stem en virtuoze pianospel maken haar liveoptredens bijzonder indrukwekkend. Naast haar muzikale carrière heeft Karsu ook geacteerd in films en televisieseries, waaronder de Nederlandse film "Bloed, Zweet en Tranen". Ook trok ze langs de Nederlandse theaters met haar theaterprogramma "Karsu", waarin ze zingt en vertelt over haar leven.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Karsu
Karsu - Until I do

Karsu

Until, I Do

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma