Programma
Zeppos

Kapitein Zeppos

Kapitein Zeppos

Sunday 25 May 1997

Sunday 25 May 1997

In Paradiso

Na 35 onvergetelijke jaren komt er een einde aan het door Kapitein Zeppos georganiseerde Café-chantant. Op 19 juni nemen we afscheid van een muzikaal tijdperk in Paradiso.

Het Zeppos Café-chantant, een bruisend zangfestijn waar hits in alle talen en van alle tijden klinken, van Rock & Roll tot Operette en van Jazz tot het levenslied. Op deze avond transformeert Paradiso in één groot Zeppos zangcafé, waar herinneringen worden opgehaald en nieuwe worden gemaakt.

Sinds 1988 bracht Kapitein Zeppos het café-chantant tot leven in de geest van het variété uit vervlogen jaren, met invloeden uit het Antwerpse, Parijse en Amsterdamse uitgaansleven. Wat begon met liedjes gezongen door barpersoneel en cafébezoekers groeide al snel uit tot een podium voor iedereen die wilde zingen. Het repertoire was divers, van de Liefde tot het Hollandse levenslied, van Franse chansons tot Beatles en Rolling Stones, van Fifties tot Filmmuziek, en van liedjes over Amsterdam tot Kerstklassiekers.

Tal van bijzondere gasten hebben door de jaren heen het podium van het café-chantant betreden, waaronder Loes Luca, Paul Groot, Mieke Stemerdink, Marielle Tromp, Annet Malherbe, Kees Prins, Lucretia van der Vloot, Huub van der Lubbe en Edgar Burgos.

Het onvolprezen vaste Chantant-Orkest, bestaande uit Monsieur Jean (Jan Robijns), Jac Bico, Hein Offermans, Christan Muiser , zal de avond muzikaal begeleiden. Laten we deze bijzondere reis groots afsluiten tijdens 'La Grande Finale' op 19 juni in Paradiso. Het wordt een avond vol emoties, nostalgie en bovenal veel muziek. Wees erbij om samen met ons het einde van een tijdperk te vieren en herinneringen te koesteren.

Schraap de kelen, zet je zorgen opzij en zing voor de laatste keer mee op dit Zeppos zang festijn.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma