Programma
Kandace Springs artwork

Kandace Springs

Kandace Springs

maandag 30 maart 2020

maandag 30 maart 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

  • Programma half zittend, half staand

Nederlands:
Het concert van Kandace Springs op 30 maart is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 29 juni. Ook de locatie is aangepast: het concert vindt nu plaats in Paradiso Noord. De aanvangstijd blijft hetzelfde. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. In Paradiso Noord is een lidmaatschap niet verplicht. Heb je een lidmaatschap gekocht en deze niet meer nodig? Dan kun je deze retourneren via Paylogic. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
The Kandace Springs concert on March 30 is postponed to June 29. The location is also changed: the concert will take place at Paradiso Noord. Tickets for the old date remain valid for the new date. At Paradiso North, a membership not required. Have you bought a membership and no longer need it? Then you can return it via Paylogic. We kindly request you to refrain from asking for more information by phone or email.

Kandace Springs
Soul- en jazz-zangeres, songwriter en pianist Kandace Springs werd geboren in Nashville en groeide op in een muzikaal gezin. Ze breekt in 2014 door wanneer niemand minder dan Prince een video ziet waarin Springs een cover zingt van Sam Smith's 'Stay With Me'. Zonder twijfel nodigt de funklegende haar uit om met hem op te treden op Paisley Park. Haar meest recente album ‘Indigo’ zag in 2018 het levenslicht en daarop klinken haar funky sound en geweldige, diepe vocalen beter dan ooit tevoren. In 2020 komt de jonge zangeres terug naar Amsterdam voor een concert in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Kandace Springs
Kandace Springs - Don't Need The Real Thing

Kandace Springs

Don't Need The Real Thing

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma