Programma
Hi res 5438

K.O.G & The Zongo Brigade

K.O.G & The Zongo Brigade

vrijdag 13 september 2019

vrijdag 13 september 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 22:00, Hoofdprogramma: 22:15

Onder leiding van de getalenteerde Ghanese Kweky Sackey, aka K.O.G., en de energieke, Jamaicaanse rapper Franz Von Song, levert The Zongo Brigade aanstekelijke, West-Afrikaanse grooves, gebaseerd op afrobeat, soul, funk, rock, hiphop en reggae. De kenmerkende mix van vurige nummers, de rake raps van Franz von Song en een toegewijde groep muzikanten, heeft ertoe geleid dat de groep al heeft opgetreden op festivals als Glastonbury, Leeds, Reading en tal van clubs en podia in Europa. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • K.O.G & The Zongo Brigade
Op vrijdag 13 september treedt de afro-fusion band K.O.G. & The Zongo Brigade op in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Turn Up The Music

Ticket to the Tropics-pas 2019

Dit programma is toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2019. Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Als je de pas hebt gekocht, krijg je deze binnen 6 werkdagen thuisgestuurd per post. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN Ticket to the Tropics-pas 2019. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma