Programma
Paradiso

Juste Debout 2013

Juste Debout 2013

zondag 3 februari 2013

zondag 3 februari 2013

Juryleden - Hip-Hop: Bruce Blanchard (BE) - House: Mamson (FR) - Locking: Locking Woong (KR) - Popping: Hit Master Fish (US).

MC John Agesilas

DJ’s KC the Funkaholic, Chocolate Brown.

Juste Debout is een internationale danscompetitie met voorrondes in zes wereldsteden, waaronder Amsterdam, en een grote finale in Parijs voor een publiek van 13.000 liefhebbers. Juste Debout betekent in het Frans ‘gewoon staan’ en ontstond in 2001 vanuit de behoefte ‘staande’ urban dansvormen als popping, locking, house dance en hiphop new style een eigen competitie te geven. Tien jaar later is Juste Debout uitgegroeid tot het grootste dansevenement ter wereld dat, op zijn minst in Frankrijk, live uitgezonden wordt.

Juste Debout kent competities in zes categorieën popping, locking, house, hiphop new style, top rock en de nieuwe categorie experimental. De winnaars van de Juste Debout voorronde in Amsterdam stomen door naar de finale die 10 maart 2013 in Bercy Parijs wordt gehouden. Verwacht in Amsterdam dan ook dansers van over de hele wereld die zich in Nederland willen plaatsen voor de eindstrijd in Parijs. Voor dansliefhebbers de mogelijkheid om een kijkje te krijgen in de underground danscultuur. De juryleden zijn van het allerhoogste niveau: Bruce Blanchard (BE), Hit Master Fish (US), Locking Woong (KR) en Mamson (F).Juste Debout vorig jaar, finale in Parijs:

Paradiso Programme

Programma