Programma
Paradiso

Jurassic 5

Jurassic 5

zondag 30 augustus 2015

zondag 30 augustus 2015

Let op! De aanvangstijd van dit concert is gewijzigd van 20.30 naar 22.00 uur. De zaal gaat nu open om 21.00 uur. Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen t/m 29 augustus 2015 worden geretourneerd bij Ticketmaster.  Zie voor meer informatie: www.paradiso.nl/web/kaartverkoop.htm

VIP upgrade Meet & Greet

Vanaf vrijdag 24 juli 14.15 uur is er ook een VIP upgrade Meet & Greet à 50,- in verkoop. Deze zijn niet los verkrijgbaar, maar alleen als upgrade bij een concertkaartje te bestellen. Let op! De VIP upgrade is alleen geldig in combinatie met een concertkaartje voor Jurassic 5. De VIP Meet & Greet start om 19:30, melden bij de receptie via de zijdeur van Paradiso. De VIP upgrade Meet & Greet houdt in: ontmoeting met de band voor de show,  foto mogelijkheid met de band, vervroegd entree aan de zaal en een VIP Jurassic 5 laminate.

Jurassic 5 heeft geen introductie nodig; de groep staat inmiddels al zo'n twintig jaar aan de top van de alternatieve Amerikaanse hiphop. Na een korte break in 2007 is de formatie sinds 2013 weer bij elkaar in volle glorie. Jurassic 5 is nu op tournee in zijn originele bezetting: Akil, Chali 2na, Zaakir aka Soup, Marc 7, dj Nu-Mark en dj Cut Chemist zullen hits als ‘Improvise’, ‘W.O.E.’, ‘What’s Golden’ en ‘Work It Out’ op het publiek afvuren. Afgelopen jaar kwam de nieuwe track 'The Way We Do It' uit.

+ dj’s Illco & Taco Fett

Paradiso Programme

Programma