Programma
Persfoto Junglekopie 210323 184623

Jungle + Priya Ragu

Jungle + Priya Ragu

woensdag 2 februari 2022

woensdag 2 februari 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Vanwege de aanhoudende onzekere situatie rondom het coronavirus kan de geplande Europese tournee van Jungle helaas geendoorgang vinden in januari en februari. De drie geplande shows op 31 januari, 1 februari en 2 februari in Paradiso zijn samengevoegd tot één concert en verplaatst naar donderdag 26 mei 2022 (Hemelvaartsdag) in AFAS Live. Heb je tickets voor een van de drie concerten in Paradiso? Deze blijven geldig voor het concert in AFAS Live, hiervoor hoef je niets te doen. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Vanwege de enorm drukke agenda van zowel Jungle als Paradiso was het helaas niet mogelijk om drie losse shows op drie achtereenvolgende dagen te plannen in Paradiso in 2022. Om deze reden zijn de concerten samengevoegd tot één groter concert in AFAS Live.

Jungle werd in 2013 opgericht door producers-duo en jeugdvrienden Tom McFarland en Josh Lloyd-Watson uit Londen. Een jaar later volgde de release van hun gelijknamige debuutalbum en brak de band vrijwel direct wereldwijd door met knallers van hits als ‘The Heat’ en ‘Busy Earning’. Jungle maakt broeierige elektronische neosoul, sterk geïnspireerd door disco en funk uit de jaren ’70. In 2018 bracht Jungle hun tweede album ‘Forever’ uit: opnieuw een plaat die sterk leunt op een vintage geluid, zonder hierbij een moment ouderwets te klinken. In augustus 2021 brengt Jungle hun derde studioalbum 'Loving in Stereo' uit en begin volgend jaar geven ze maar liefst 3 concerten in Paradiso.


Support: Priya Ragu

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Jungle
  • Priya Ragu
JUNGLE - KEEP MOVING

JUNGLE

KEEP MOVING

Hqdefault 211103 122444

Priya Ragu - Lockdown

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma