Programma
Jungle By N Ight web

Jungle By Night

Jungle By Night

donderdag 18 juni 2020

donderdag 18 juni 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om kleinschalige concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht. Aan de deur wordt om een ID-bewijs gevraagd. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Het Amsterdamse collectief Jungle by Night geeft in de grote zaal van Paradiso een concert voor een klein publiek. Het concert wordt vastgelegd en op 27 juni uitgezonden via de kanalen van de band en Paradiso. Jungle By Night produceerde 5 albums, een handvol singles en speelde 500+ concerten in 25 verschillende landen. Voor de twaalfde keer laat de band Paradiso op zijn grondvesten schudden.

===========

Belangrijk: dit programma wordt opgenomen en uitgezonden op Facebook, Youtube en Twitch. Het aanwezige publiek kan tijdens die opnames ook in beeld gebracht worden. Ook wordt het publiek verzocht stil te zijn tijdens de opnames.

Voor dit programma zijn slechts 30 tickets beschikbaar. Tickets zijn alleen online te bestellen met een limiet van 2 tickets per persoon. Een Paradiso lidmaatschap is niet nodig. 

Line-up

Grote Zaal

  • Jungle By Night
Hqdefault 200616 125135

Jungle By Night

Stormvogel

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma