Programma
DSC 0381klein

Jungle By Night

Jungle By Night

woensdag 13 april 2022

woensdag 13 april 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste concert van 20 januari 2022. Tickets gekocht voor de oorspronkelijke datum blijven geldig voor de nieuwe datum.

Het Amsterdamse instrumentale collectief Jungle By Night speelt op woensdag 13 april 'thuis' in de grote zaal van Paradiso. De veelkoppige band bestaat in 2022 alweer twaalf jaar en wist in die tijd zowel nationaal als internationaal door te breken met hun dansbare mix van krautrock, jazz, dance en techno. De band is een graag geziene gast op festival als Lowlands, Sziget, Glastonbury en Into The Great Wide Open en als je ooit een van hun ijzersterke liveshows hebt bijgewoond, dan weet je dat stilstaan geen optie is.

Na het concert kun je tot laat doordansen in de kelder met met een dj-set van Jungle By Night Soundsystem vs KC the Funkaholic. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Jungle By Night
Jungle By Night - Live at TivoliVredenburg

Jungle By Night

Live at TivoliVredenburg (2021)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma