Programma
Julien baker

Julien Baker + Becca Mancari

Julien Baker + Becca Mancari

dinsdag 4 september 2018

dinsdag 4 september 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma met zitplaatsen

De 22-jarige Julien Baker weet met haar prachtig breekbare liedjes hoe je zalen stil moet krijgen. Meer dan een gitaar en haar aangename stemgeluid heeft ze daar doorgaans niet voor nodig. Debuutalbum 'Sprained Ankle' nam ze, toen 18 jaar oud, heel rauw op; alleen zingend en spelend op een akoestische gitaar waarbij sommige liedjes in één keer zijn opgenomen. Gerenommeerd muziekblog Consequence of Sound vond deze beslissing bijzonder goed uitpakken: "That decision resulted in a remarkable record, one full of beautiful, personal explorations revealed in stark intimacy." Drie jaar na haar debuut keerde ze terug met de veel rijker gearrangeerde plaat 'Turn Out The Lights'. Melodieën met strijkers en toetsen, zonder de intimiteit te verliezen of de beeldschone vocalen te overstemmen. Het album komt uit op Matador Records en is opgenomen in de legendarische Ardent Studios (The National, Florence + the Machine, Arcade Fire) in Baker's thuisstad Memphis, Tennessee. 

Voorprogramma: Becca Mancari

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Julien Baker
  • Becca Mancari

Van het Sugar Mountain Blog:

NB: het eerste blog is van het optreden van dit jaar, het tweede van het blog van vorig jaar.

Op dinsdag 4 september staat singer-songwriter Julien Baker in Paradiso in Amsterdam. Het voorprogramma is in handen van Lomelda.

Appointments

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma