Programma
Juliajacklin

Julia Jacklin + Erin Rae

Julia Jacklin + Erin Rae

donderdag 17 november 2022

donderdag 17 november 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 21:00

De Australische Julia Jacklin is niet meer weg te denken uit het countrylandschap sinds ze ons in 2016 verraste met de single ‘Pool Party’. Haar muziek valt het beste te omschrijven als een samensmelting tussen dromerige indie-pop en alternatieve country. Jacklin haar debuutalbum, 'Don't Let The Kids Win', bereikte de Top 50 in haar geboorteland. 

In 2019 bracht Jacklin haar tweede album 'Crushing' uit, waar de wereld nog steeds van op adem aan het komen is. 'Crushing' is een release die zo emotioneel aangrijpend is dat het gevoel van kwetsbaarheid en de kracht ervan doordringt tot lang na de eerste luisterbeurt. 'Crushing' bereikte zelfs de top 10 van de ARIA Charts, de belangrijkste hitlijst in Australië. Eind deze zomer komt Jacklin haar nieuwe album 'Pre Pleasure' uit. 

Support act: Erin Rae
De Amerikaanse Erin Rae maakt 'gladgestreken muziek voor zondagmiddagen'. De folkpopzangeres bracht dit jaar het album 'Lighting Up' uit, waarin we een kijkje nemen in haar innerlijke wereld. Rae kaart politieke en maatschappelijke onderwerpen aan en laat ons zien hoe zij in tijden van crisis tegenover deze onderwerpen heeft gestaan.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Julia Jacklin
  • Erin Rae
Julia Jacklin - Don't Know How To Keep Loving You

Julia Jacklin

Don't Know How To Keep Loving You

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Crushing

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma