Programma
Gusanoloco Gustavo Miguez

Juan Wauters

Juan Wauters

zaterdag 12 maart 2022

zaterdag 12 maart 2022

In Cinetol

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma gaat door zoals gepland. Het is niet nodig een coronatoegangsbewijs te tonen. Je hoeft aan de deur dus alleen een ticket en eventueel lidmaatschap te tonen.

Juan Wauters is een singer-songwriter, geboren in Montevideo, Uruguay. In 2002 verhuisde hij naar New York City. Hij vond eerst succes als een van de oprichters van The Beets. In 2014 bracht hij zijn eerste solo album ‘N.A.P. North American Poetry’ uit. Het album brengt folk samen met indie. Op deze stijl bouwde hij verder met opvolger ‘Who Me?’. Hierna nam hij een pauze waarin hij reisde door Latijn Amerika. In 2018 bracht Juan twee albums uit, waarop inspiratie van de muzikale tradities van de landen die hij bezocht te horen zijn. Dit jaar bracht hij zijn nieuwste album uit waarop hij samenwerkt met onder andere Mac DeMarco, Homeshake en Nick Hakim.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Cinetol

  • Juan Wauters
Op zaterdag 12 maart 2022 geeft Juan Wauters een concert in Cinetol. Klik hier voor meer informatie en tickets.

Juan Wauters - Locura

Route naar Cinetol

Cinetol is gevestigd op Tolstraat 182 in de Amsterdamse Pijp. Bij Cinetol kun je ook terecht voor een hapje eten. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is de Lutmastraat. 

Paradiso Programme

Programma