Programma
Paradiso

JUAN MACLEAN DJ KICKS @ DOG DAY DISCO - live, kleine zaal: THE FRENCH HORN REBELLION

JUAN MACLEAN DJ KICKS @ DOG DAY DISCO - live, kleine zaal: THE FRENCH HORN REBELLION

dinsdag 4 mei 2010

dinsdag 4 mei 2010

Dog Day Disco

Put on your dancin’ shoes and make sure they shine! Because it’s Dog Day Disco time again. Disco met een randje gitaar, electrosnippets en af en toe een heuse classic: muzikaal vernieuwend en niet te voor de handliggend. Zolang er hard op te (disco)dansen valt, dan is het Dog Day Disco! Van Aeroplane tot Donna Summer, Villa, The Swiss, Tensnake, Holy Ghost en John Paul Young.

The Juan MacLean (DJ Kicks)

Onderkoeld opzwepen, de climax almaar uitstellen, met stuwende beats, een vleugje krautrock en funky discohouse het publiek gek maken, dat is de specialiteit van The Juan MacLean, die als John Maclean ter wereld kwam in de Verenigde Staten. Vorig jaar verscheen MacLeans tweede plaat ‘The Future Will Come’ bij het hippe platenlabel DFA Records, met daarop weer vocale bijdragen van Nancy Whang (LCD Soundsystem). En dit jaar verschijnt zijn bijdrage aan de reeks DJ-Kicks, remix-cd’s van producers, DJ’s en bands die door het label K7 al vanaf 1995 uitgebracht worden. Eind april verschijnt de plaat en de DJ-set van The Juan MacLean zal zeker in dat teken staan.

The French Horn Rebellion (live)

De twee broers uit New York maken aansprekende Killer Dance-Pop; alsof MGMT met een aantal besnorde discoproducers in de studio zit om een remix te maken van de Franse house classic: ‘Music Sounds Better With You’. Het nummer ‘Beaches & Friends’ ken je misschien wel van de dansvloer bij jou in de buurt.

Dog Day Disco residents and guest DJ’s:

Atomica, Lustige Lola & Weltschmerz, Sandeman, Meneer de Beer en Blokgolf.

Sandeman Sinds jaar en dag de voorvechter van de nieuwe disco sound, gewild DJ en maakt tevens de fijnste mixtapes. http://djsandeman.wordpress.com/

DJ Atomica draait vette disco- en dansvloerkrakers van Fan Death, The Golden Filter, Donna Summer, Lindstrom en The Swiss met een vrouwelijke twist.

Lustige Lola und Weltschmerz is een Amsterdams DJ-duo dat bestaat uit Sanne Huijsmans en Elant Wijtman. Komend uit de electro hoek, worden zij steeds milder, zwoeler en meer sexy qua draaistijl. Wat ze nu brengen is nu-disco, maar immer vanuit de filosofie dat muziek is om op te dansen.

Blokgolf, Jeroen en Auxiliary tha Masterfader hebben the looks, the beats and a great discotaste!

Meneer de Beer ken je uit de Flexbar, van Katapult of uit de Amsterdamse Kinkerstraat. Garant voor het beste dat gemaakt is in disco-space.

download hier gratis de nieuwe single van the Juan Maclean


Paradiso Programme

Programma