Programma
Peggy2 26 copy

JPEGMAFIA

JPEGMAFIA

zaterdag 27 juni 2020

zaterdag 27 juni 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van JPEGMAFIA op 27 juni (eerder verplaatst van 12 maart) is afgelast vanwege het annuleren van de tour van de artiest.  Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

English:
The JPEGMAFIA concert on June 27th (earlier rescheduled from March 12th) is cancelled due to the cancellation of the artist's tour. Ticket buyers will receive an e-mail with more information shortly. General info on cancelled events is available on www.paradi.so/Ticketinfo

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • JPEGMAFIA

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma