Programma
JPEGMAFIA web2

JPEGMAFIA + Denzel Himself

JPEGMAFIA + Denzel Himself

donderdag 8 september 2022

donderdag 8 september 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste programma van 19 maart 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig.

JPEGMAFIA is een activistische, excentrieke rapper uit de VS. Hij groeide op in New York, als kind van Jamaicaanse ouders. Als tiener verhuisde hij naar Alabama, alwaar hij in het alledaagse leven te maken kreeg met een agressieve vorm van racisme die hij nog niet eerder had ervaren. Hij vond zijn heil in de militante nummers van Ice Cube - een raplegende die hij altijd al bewonderde. Het inspireerde hem om zelf muziek te gaan maken en in 2015 bracht hij zijn eerste nummers uit. Volgens hemzelf was dat een directe reactie op wat hij zag gebeuren in de straten van Baltimore tussen burgers en politie. Nummers als 'Mask on the Masters' en 'Cops are the Target' bevatten groezelige vocalen en experimentele beats die zijn woede uitdragen. 

Zijn doorbraakalbum 'Veteran', dat in 2018 jaar werd uitgebracht, neemt de luisteraar mee op een reis door het persoonlijke leven van JPEGMAFIA. Het veelgeprezen vervolg daarop 'All My Heroes Are Cornballs' , speelt zich af in het nu staat bol van politieke commentaren. Ook de muziekindustrie moet het ontgelden op zijn nieuwe plaat, want JPEGMAFIA realiseert zich pas sinds kort dat een hoop personen waar hij voorheen fan van was, in werkelijkheid teleurstellend en oneerlijk zijn. 

Support: Denzel Himself

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • JPEGMAFIA
  • Denzel Himself
JPEGMAFIA

JPEGMAFIA

1539 N. Calvert

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma