Programma
JP Saxe

JP Saxe

JP Saxe

vrijdag 15 mei 2020

vrijdag 15 mei 2020

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

Verplaatst naar 28 juli 2022. Kaarten blijven geldig.  

Dit concert is uitgesteld naar zaterdag 17 oktober. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

(English info below)
Nederlands:
Het concert van JP Saxe op 15 mei is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op zaterdag 17 oktober. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie. 
English:
The May 15th concert of JP Saxe is postponed to Saturday October 17th. Your ticket remains valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details. 

=============

JP Saxe, de in Toronto geboren singer-songwriter weet in zijn muziek diepe, universele emoties aan te boren. Samen met de Grammy-genomineerde artiest Julia Michaels bracht hij afgelopen jaar een beladen duet uit, ‘If The World Was Ending’, nadat er een aardbeving had plaatsgevonden in LA. Vervolgens tourde JP Saxe met Charlotte Lawrence, Noah Kahan en Jeremy Zucker en tekende bij het gerenommeerde label Sony Music Entertainment. Hoog tijd voor een optreden in Paradiso Noord.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • JP Saxe
Hqdefault 200224 145407

Jp Saxe

If The World Was Ending

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 200224 145407 1

JP Saxe

The Few Things

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma