Programma
210921 Joss C1 2157 RET

Joss Stone - 20 Years of Soul + Parhasard

Joss Stone - 20 Years of Soul + Parhasard

vrijdag 28 juli 2023

vrijdag 28 juli 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het extra concert. Er vindt ook een concert plaats op maandag 17 juli 2023.

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets worden twee dagen voorafgaand aan het programma per e-mail toegestuurd. 


Joss Stone, de legendarische singer-songwriter heeft niet stilgezeten sinds zij haar debuutalbum ‘The Soul Sessions’ uitgebracht op slechts vijftienjarige leeftijd. Sindsdien heeft ze maar liefst acht albums uitgebracht en is ze op artistiek vlak gegroeid.

Haar albums bevatten een kleurrijk scala aan verschillende invloeden, waardoor een catalogus is ontstaan die gekenmerkt wordt door het samensmelten van haar krachtige soulzang met onder andere reggae en hiphop.
Daarnaast heeft ze ook podium mogen delen met legendarische artiesten zoals James Brown, Herbie Hancock, Stevie Wonder, Gladys Knight, Sting en Van Morrison.

Dit jaar viert Joss Stone haar twintigjarig jubileum. Ter gelegenheid van dit jubileum maakt ze een stop in Paradiso en zal ze het publiek meenemen op een muzikale reis door haar discografie vol tijdloze hits zoals ‘Super Duper Love’, ‘Right To Be Wrong’ en ‘You had Me’.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Joss Stone
Joss Stone - You Had Me

Joss Stone

You Had Me

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Joss Stone - Tell Me What We're Gonna Do Now

Joss Stone

Tell Me What We're Gonna Do Now

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma