Programma
Press Photo 2 by Jesse Milns

Joshua Hyslop

Joshua Hyslop

zaterdag 17 februari 2018

zaterdag 17 februari 2018

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

  • Programma met zitplaatsen

De Canadese singer-songwriter Joshua Hyslop bracht in 2012 zijn debuutalbum 'Where The Mountain Meets The Valley' uit. Zijn nummers, vol rustige gitaarpartijen worden bezongen met een stem die direct binnenkomt. Zijn tweede plaat 'In Deepest Blue' kwam eind 2015 uit nadat hij zichzelf terugtrok om in Nashville zijn tweede plaat schreef Joshua zijn teksten in Nashville, Tennessee te schrijven. 'The Flood' werd in Nederland een enorme hit op Spotify en intussen heeft de Canadees alweer een nieuw album afgerond. 'Fall' is de nieuwe single die Hyslop op kalme, fluisterende wijze heeft ingezongen. Een meeslepend nummer dat veel goeds voorspelt voor 'Echo', het album dat eind januari zal uitkomen. 

Voor Joshua Hyslop draait 'Echo' voornamelijk om empathie. De meeste nummers gaan over situaties die hij van dichtbij heeft aanschouwd. Zijn boodschap: vergeet niet dat iedereen een apart verhaal met zich meedraagt en probeer jezelf eens te verplaatsen in een ander. 


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Joshua Hyslop
Press Photo 2 by Jesse Milns

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma