Josephine Odhil

Josephine Odhil + Tiigre

Josephine Odhil + Tiigre

vrijdag 27 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 21:00

Josephine Odhil speelde eerder op festivals als Lowlands, Transmusicales en Into The
Great Wide Open met haar voormalige band The Mysterons. Als soloartiest creëert ze
mysterieuze songs die je mee nemen naar een wereld ver van hier. Haar eerste vier singles geven alvast een voorproefje van wat je van haar kunt verwachten. In 2021 nam de singer-songwriter deel aan de Popronde als één van de 3voor12 talenten en KINK FM noemde Josephine Odhil bovendien als een van hun ‘Future Icons’ van 2022. Josephine's debuutalbum Volatile zal in januari verschijnen op Unexpected Records. Dit zal gevierd worden met een release show in Paradiso op 27 januari 2023.

Support: tiigre
tiigre is een in Amsterdam gevestigde indierock-, dream-, altpopband die bestaat uit Marta Arpini (IT, zang, gitaar), Linus Eppinger (DE, gitaar), Mauro Cottone (IT, bas) en Robin van Rhijn (NL, drums). Sinds 2018 ontwikkelt tiigre een idioom dat diepe en zoete, zachte en sterke boodschappen overbrengt op haar publiek door middel van uitstapjes naar rock, etherische vocalen en geraffineerde melodieën en baslijnen. In juni 2019 bracht de band de zelfgeproduceerde single "Paper Boat" uit en in november 2021 wonnen ze de halve finale van de Amsterdamse Popprijs in Paradiso. In datzelfde jaar namen ze daarnaast hun eerste EP "Hot Dreams" op.

Jasper V (Altın Gün)
Wie naar het concert van Josephine Odhil komt, wordt niet alleen getrakteerd op muziek van tiigre en Josephine, maar ook op de plaatjes van Jasper V die zowel voor als na de concerten zal draaien. Naast dat V in de succesvolle band Altın Gün speelt, draait hij ook als dj. Hier maakt hij een mix van eclectische, exotische en kosmische geluiden. Van onbekende Euro disco tot warme Latin, funky Bollywood, Turkse psychedelische muziek, Arabische housepop; letterlijk alles komt voorbij.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Josephine Odhil
  • tiigre
Op vrijdag 27 januari staat Josephine Odhil voor een concert in Paradiso Amsterdam. Klik hier voor meer info & tickets. Support: tiigre

Josephine Odhil

Secrets

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma