Programma
Jordan Rakei 1

Jordan Rakei + Olivia Dean

Jordan Rakei + Olivia Dean

Thursday 7 April 2022

Thursday 7 April 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Jordan Rakei geeft op woensdag 6 en donderdag 7 april 2022 een concert in Paradiso. Klik hier voor het concert op woensdag 6 april 2022

De Nieuw Zeelandse singer-songwriter, multi-instrumentalist en producer Jordan Rakei maakt een eigenzinnige mix van alternatieve pop, triphop en jazz. Hij brak door in 2013 met debuutalbum 'Franklin's Room' en viel destijds meteen op door zijn zijdezachte stem die hij in zijn nummers afwisselt met verrassende ritmes en gelaagde soul-, r&b- en jazz composities. In 2017 bracht hij zijn album 'Wallflower' uit, stond daarna op festivals als Lowlands en Pukkelpop en maakte samen Loyle Carner het nummer 'Ottolenghi'. Onlangs bracht Rakei zijn nieuwe album 'What We Call Life' uit en in het voorjaar van 2022 zie je hem tweemaal in Paradiso.

Support act: Olivia Dean

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Jordan Rakei
Jordan Rakei - Family

Jordan Rakei

Family

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma